Ons Proeflokaal

Het Proeflokaal Vandeoirsprong

Het Proeflokaal bevindt zich in de voormalige bottelarij van brouwerij de Kroon. Hier werden de vaten en flessen afgevuld met bier voordat ze op transport gingen naar de leveranciers en kroegen.

Met behulp van vaten- en flessenspoelers werden de materialen schoon gemaakt. De ruimte was geheel betegeld zodat deze makkelijk schoon te houden was. Een deel van de betegeling is nog terug te vinden. De originele bottelband en enkele vatenvullers zijn nu in het museum te bewonderen.

De openingstijden van het Proeflokaal zijn als volgt:

maandag: gesloten

dinsdag: gesloten
woensdag: 16:00 – 21:00 uur
donderdag: 16:00 – 21:00 uur
vrijdag: 16:00 – 23:00 uur
zaterdag: 12:00 – 23:00 uur
zondag: 12:00 – 21:00 uur

In ons Proeflokaal is, naast ons lekkere bier, ook een lekkere hap uit onze keuken te bestellen. Naast een wekelijkse daghap, bieden wij ook wisselende gerechten én een uitgebreide borrelkaart vol met de lekkerste hapjes voor bij onze bieren. U kan bijna alles tot een uur voor sluitingstijd bestellen!

Als het weer het toelaat is ons zonnige terras ook open!

De Smakelijke hap Vandeoirsprong

Elke week bieden wij bij Vandeoirsprong een daghap: een  heerlijk hoofdgerecht voor slechts € 11,- p.p. De daghap wisselt constant door en is te verkrijgen van woensdag t/m zondag tussen 16.00 uur en 20.00 uur.

Al eeuwen wordt er bier gebrouwen in Oirschot. Met name het bier van voormalig brouwerij De Kroon. Die brouwerij is nu helemaal terug en heet Vandeoirsprong.

Ben je ouder
dan 18 jaar?
Ja Nee