Ons Museum

Het Museum Vandeoirsprong

De brouwerij Vandeoirsprong aan de Koestraat 20 te Oirschot is een jong bedrijf met een oude ziel. Er wordt op dit adres immers al 350 jaar bier gebrouwen. Een veelbewogen geschiedenis die je ziet en voelt.

Een geschiedenis ook waar we zo trots op zijn dat we die zichtbaar hebben gemaakt in ons museum. Duik in de historie van de familie De Kroon en de brouwerij met dezelfde naam. Onze gidsen maken van iedere rondleiding een unieke belevenis. Geniet van die roerige dorpsgeschiedenis, leer en passant over het brouwproces en vergaap je aan het pronkstuk: de koperen ketel uit 1912. Door de koperslagers van de Duitse firma Ziemann met de hand geslagen.

Anderhalf uur kijken, luisteren, verbazen en lachen voor slechts € 12,50 p.p. (inclusief 2 consumpties). Wel even van te voren aanmelden via depost@vandeoirsprong.nl (min. 10 personen).

Het museum is ook geschikt als locatie voor een vergadering, receptie, workshop of presentatie. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen via depost@vandeoirsprong.nl of bel met 0499-572002.

Rondleidingen Vandeoirsprong

Meer informatie over een rondleiding bij Vandeoirsprong?

Neem contact met ons op

Al eeuwen wordt er bier gebrouwen in Oirschot. Met name het bier van voormalig brouwerij De Kroon. Die brouwerij is nu helemaal terug en heet Vandeoirsprong.

Ben je ouder
dan 18 jaar?
Ja Nee