Onze Locatie

De Locatie Vandeoirsprong

Het mag duidelijk zijn. We zijn thuis aan de Koestraat 20 in Oirschot. Dat is bepaald geen wonder want daar, precies in het midden van de driehoek Eindhoven, Tilburg, Den Bosch wordt al bijna 4 eeuwen bier gebrouwen.

De familie De Kroon en Kroon bier zijn niet voor niets begrippen. Alle zintuigen schreeuwen bier vanaf het moment dat je ons terrein opkomt. Dat willen we niet voor ons zelf houden maar delen. Met iedereen die zin en tijd heeft. En we hebben voor iedereen wat wils. De brouwerij natuurlijk, ons Proeflokaal, het museum, het terras en verschillende ruimtes voor feesten, partijen, vergaderingen en andere vrolijke, zakelijke, familiaire en heugelijke bijeenkomsten.

En met verschillend bedoelen we niet alleen divers maar ook echt anders dan anders. Kortom, er zijn veel redenen om ons thuis te bezoeken. Een biertje natuurlijk. Maar ook een rondleiding of een hapje eten. Of alle drie. Dat kan zelfs tegelijk. Check onze mogelijkheden, openingstijden en alle andere praktische informatie. Moeten we het nog zeggen? Nou vooruit: Je bent meer dan van harte welkom. Dat merk je wel als je bij ons thuis bent. 

Al eeuwen wordt er bier gebrouwen in Oirschot. Met name het bier van voormalig brouwerij De Kroon. Die brouwerij is nu helemaal terug en heet Vandeoirsprong.

Ben je ouder
dan 18 jaar?
Ja Nee