Meetings and Events

Alle ruimtes zijn ook uiterst geschikt voor borrels, feesten, vergaderingen, presentaties, workshops en andere (feestelijke) evenementen! Alles op één unieke plek, zowel binnen als buiten. Daarnaast bieden wij ook arrangementen aan voor groepen. 

Voor ieder wat wils, van modern industrieel tot karakteristiek en authentiek. Voor groepen vanaf 10 personen tot en met 350 personen. In alle gevallen wordt u professioneel bijgestaan door ons team om de opzet en invulling van uw evenement naar uw wensen in te richten.

Wij werken graag samen om uw gekozen thema in aankleding, catering en entertainment vakkundig te kunnen verzorgen. Neem voor meer informatie over zaalhuur vrijblijvend contact met ons op!

NB; Voor het proeflokaal geldt dat buiten de normale openingstijden de ruimte beschikbaar is. Binnen de openingstijden stellen wij ons proeflokaal open voor gewone daghoreca. Wilt u de ruimte exclusief afhuren tijdens openingstijden dan geldt er een exclusiviteitstoeslag. Vraag naar de voorwaarden via: depost@vandeoirsprong.nl

Onze ruimtes voor meetings en events

Het Proeflokaal

Het Proeflokaal bevindt zich in de voormalige bottelarij van brouwerij de Kroon. Hier werden de vaten en flessen afgevuld met bier voordat ze op transport gingen naar de leveranciers en kroegen.

Het Proeflokaal is uiterst geschikt voor feesten, borrels en andere feestelijke evenementen! Alles op één unieke plek. Houd er rekening mee dat dit alleen mogelijk is buiten de normale openingstijden en dat het een “niet besloten karakter” moet hebben.Het kleine Proeflokaal

Het kleine broertje van ons grote proeflokaal. Tussen de oude opslagtanks van het bier kun je hier vergaderen, borrelen en dineren. Benieuwd waarom deze ruimte ons kleine proeflokaal genoemd wordt? Kom maar eens kijken!

Ons kleine proeflokaal is zeer geschikt voor vergaderingen, presentaties, workshops en andere (feestelijke) evenementen voor maximaal 60 personen! Alles op één unieke plek.

Buitenlocatie

Vandeoirsprong heeft, naast voldoende ruimte binnen, ook een prachtig terras om van de lekkere temperaturen te genieten. Dit terras is deels overdekt. Er zijn diverse mogelijkheden op het terras.

Naast de gastenkamer hebben we een prachtige 'privé' binnenplaats welke geschikt is voor ‘outdoor dining’, feesten, partijen, borrels en andere feestelijkheden.

De Gastenkamer

Vanwege de zeldzame functies van woning, proeflokaal en brouwerij valt dit complex onder de categorie beschermde rijksmonumenten. Het is sober van architectuur en een uniek voorbeeld van de combinatie van woonhuis, proeflokaal en brouwerij, een fenomeen dat vroeger veel voorkwam maar vandaag de dag nergens meer zichtbaar is.

De Gastenkamer is te huur voor kleinere groepen die graag een stap terug willen zetten in de tijd. De Brabantse gastvrijheid en Bourgondische sfeer zijn hier nooit weggegaan.

De ruimte heeft de beschikking over een bar. Dus ook in deze ruimte kan ons bier gedronken worden! Het toilet is beschikbaar in onze nieuwe brouwerij waarvoor je even buitenom moet lopen, maar wel gelijk op een unieke locatie bent.

Het Museum

De brouwerij Vandeoirsprong aan de Koestraat 20 te Oirschot is een jong bedrijf met een oude ziel. Er wordt op dit adres immers al 350 jaar bier gebrouwen. Een veelbewogen geschiedenis die je ziet en voelt.

Een geschiedenis ook waar we zo trots op zijn dat we die zichtbaar hebben gemaakt in ons museum. Kun je voorstellen dat jij een feest geeft omringd door deze historie?

Al eeuwen wordt er bier gebrouwen in Oirschot. Met name het bier van voormalig brouwerij De Kroon. Die brouwerij is nu helemaal terug en heet Vandeoirsprong.

Ben je ouder
dan 18 jaar?
Ja Nee