13 feb 2022

Winterbier Wandeling

Terug
-- Winterwandeling verplaatst --

HET GAAT DOOR!

Zondag 13 februari zijn we er met onze Winterbier Wandeling! ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Helaas heeft onze eerste winterwandeling van 19 december geen doorgang kunnen vinden vanwege de aangescherpte Covid maatregelen. Fijn waren alle berichtjes en steunbetuigingen van iedereen die wij binnen kregen. Wat waren we met z'n allen ontzettend teleurgesteld. De teleurstelling heeft inmiddels plaats gemaakt voor nieuwe energie. We gaan de wandeling gewoon verzetten. We beloven jullie om zo snel als het weer mogelijk is de wandeling in te halen. Als het aan ons ligt de eerste zondag dat het weer mogelijk is. Gekochte tickets blijven natuurlijk geldig voor deze editie. Wanneer we meer duidelijkheid krijgen over de datum van de heropening komen wij z.s.m. met een nieuwe datum. Mocht je dan niet kunnen of je hebt liever je geld terug neem dan contact op met de locatie waar je de kaartjes hebt aangeschaft. Wij hopen op jullie begrip! Hopelijk kunnen we snel samen proosten op het einde van de lock-down en een knallend en beter 2022! Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht neem dan gerust contact met ons op. Blijf allen gezond en tot snel!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Helaas kan het jaarlijkse Winterbier Festival bij brouwerij Vandeoirsprong dit jaar, vanwege de geldende corona regels, geen doorgang vinden. Daarom hebben we de handen ineen geslagen met enkele gewaardeerde collega's en een leuke winterbier wandeling opgezet. Vanaf vrijdag kun je een ticket kopen bij de deelnemende locaties voor 30,-. Dit ticket wissel je op 19 december bij één van de locaties in tegen een stempelkaart. Vervolgens kun je in willekeurige volgorde alle 6 de locaties aandoen waar je een winterbiertje* en een lekker hapje ontvangt. Bij de eerste locatie zal je QR-Code worden gescand waarna je een bandje ontvangt die de hele dag toegang geeft tot alle locaties. Deelnemende locaties:

Cafe de Lach
Cafe Oud Brabant
Cafe 't Vrijthof
Cafe de Woudgalm
Cafe Buitenlust
Brouwerij Vandeoirsprong

* Liever geen speciaalbier? Je kunt je glas ook laten vullen met wijn, pils of fris!Het Dunkelweizen Vandeoirsprong

Het Bier Vandeoirsprong

We zitten vol energie en enthousiasme bij Vandeoirsprong. Dat stoppen we, met liefde en veel plezier, in ons bier. In het brouwen en bottelen. In de smaak. De rest is bijzaak.

Bekijk onze bieren

Al eeuwen wordt er bier gebrouwen in Oirschot. Met name het bier van voormalig brouwerij De Kroon. Die brouwerij is nu helemaal terug en heet Vandeoirsprong.

Ben je ouder
dan 18 jaar?
Ja Nee