5 dec 2020

Sinterklaas

Reserveer hier uw kidsbox
Terug

Haal op 5 december je PIETENdiploma! 

Onder begeleiding van Pietjes doen uw kinderen het Pietjes examen: cadeautjes in de schoorsteen bezorgen, evenwicht bewaren op het dak en andere oefeningen op het Pietenparcour. Spannend!

Alle kinderen krijgen wat lekkers en een schoenkadootje. Voor de best verklede Piet heeft Sinterklaas een prachtige hoofdprijs!

Vanaf maandag 30 november kunt u online een kidsbox (€5) met daarbij de tickets voor dit Pietendiploma reserveren. Het Pietenexamen wordt afgenomen op 5 december tussen 14u en 17u bij Vandeoirsprong. Ouders blijven veilig in de auto maar kunnen zichzelf natuurlijk trakteren op een smakelijk bierpakket of een zorgeloze start van het 'heerlijke avondje' met het complete Gourmetpakket!

Dus, in je Sinteragenda voor zaterdag 5 december a.s.: Lekkers halen + Drive Through bij Vandeoirsprong + Pietendiploma halen + niet koken! 

Het Dunkelweizen Vandeoirsprong

Het Bier Vandeoirsprong

We zitten vol energie en enthousiasme bij Vandeoirsprong. Dat stoppen we, met liefde en veel plezier, in ons bier. In het brouwen en bottelen. In de smaak. De rest is bijzaak.

Bekijk onze bieren

Al eeuwen wordt er bier gebrouwen in Oirschot. Met name het bier van voormalig brouwerij De Kroon. Die brouwerij is nu helemaal terug en heet Vandeoirsprong.

Ben je ouder
dan 18 jaar?
Ja Nee