17 apr 2021

Online Brouw workshop

Terug

Doe mee en brouw zelf de beste Tripel of Weizen onder leiding van meesterbrouwer Frans Schamp en bierexpert Fiona de Lange.

Speciaal voor deze workshop heeft bierbrouwer Frans Schamp zowel het originele bierrecept als de ingrediënten vrijgegeven om gezamenlijk deze award winning Tripel of Weizen te brouwen. Uniek! Want de gist is normaal het grootste geheim van de brouwer! Voor een prijs van €55,00 krijg je een volledig Vandeoirsprong Tripel of Weizen brouwpakket en de live brouwsessie op zaterdag 17 april 2021 via MS Teams. Tijdens de live sessie zal het bier gezamenlijk gebrouwen worden zodat je tijdens het brouwen vragen kunt stellen en we je de tips&trics van bier brouwen kunnen leren.

Meer informatie en aanmelden via https://iedereenkanbrouwen.nl/

Het Dunkelweizen Vandeoirsprong

Het Bier Vandeoirsprong

We zitten vol energie en enthousiasme bij Vandeoirsprong. Dat stoppen we, met liefde en veel plezier, in ons bier. In het brouwen en bottelen. In de smaak. De rest is bijzaak.

Bekijk onze bieren

Al eeuwen wordt er bier gebrouwen in Oirschot. Met name het bier van voormalig brouwerij De Kroon. Die brouwerij is nu helemaal terug en heet Vandeoirsprong.

Ben je ouder
dan 18 jaar?
Ja Nee