5 sep 2020

Jeu de Boules toernooi

Schrijf je in
Terug

Zaterdag 5 september: Open Oirschots Kampioenschap Jeu de Boules op het grind van de parkeerplaats op ons terrein! Hier is meer dan voldoende ruimte om een toernooi te organiseren met de regels van het RIVM in het achterhoofd.

Het terrein is vanaf 09.00 uur geopend en we starten om 10.00 uur met het toernooi. 

We gaan in vaste teams van 3 personen spelen. Dus maak een team en meld je zo snel mogelijk aan via depost@vandeoirsprong.nl of bouleslemoulin@gmail.com! Vermeld hierbij de teamnaam en de namen van de spelers. Kosten bedragen € 15,- per persoon. Hiervoor krijgen jullie een gezellige Jeu de Boules dag met meerdere partijen Jeu de Boules, gratis koffie/thee bij ontvangst en een heerlijke lunch tussen de middag. Aan het einde van de dag worden de finales gespeeld en voor de eerste 3 zijn er leuke prijzen. 

Het is ook mogelijk om na het toernooi tegen een gereduceerd tarief iets te eten op de brouwerij. Meer informatie hierover krijg je in de ochtend bij het aanmelden. 

Meld je snel aan want er zijn maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Hopelijk tot dan! 

Het Dunkelweizen Vandeoirsprong

Het Bier Vandeoirsprong

We zitten vol energie en enthousiasme bij Vandeoirsprong. Dat stoppen we, met liefde en veel plezier, in ons bier. In het brouwen en bottelen. In de smaak. De rest is bijzaak.

Bekijk onze bieren

Al eeuwen wordt er bier gebrouwen in Oirschot. Met name het bier van voormalig brouwerij De Kroon. Die brouwerij is nu helemaal terug en heet Vandeoirsprong.

Ben je ouder
dan 18 jaar?
Ja Nee