Wie is de Mol?!

Op verschillende plekken zullen jullie opdrachten doen waarmee punten verdiend kunnen worden, maar let goed op! Er zit bij elke opdracht één of meerdere mollen in je team. Deze mol heeft als doel om de opdracht te doen mislukken en het andere team te laten winnen en zal de boel dus proberen te saboteren. Bij elk spel is er een andere mol en een andere leider. Dit zorgt ervoor dat iemand die normaal gesproken de leiding niet zo snel op zich zal nemen, nu toch initiatief zal moeten tonen.

Kunnen jullie hem/haar aan het einde van ieder spel ontmaskeren?

Deze activiteit is aan te raden voor fanatieke groepen die houden van een strategische en mentaal uitdagende activiteit. Wij zorgen uiteraard voor een gezellige spelbegeleider om alles in goede banen te leiden.

Voor 8 tot 40 personen.

Minimale spelduur 2 uur en maximaal 8 uur (naar behoefte).

Prijsindicatie: vanaf €25. p.p. voor 3 uur.

NB: Bij reserveringen langer dan 3 maanden voorafgaand aan activiteit is er de garantie dat de activiteit op de gewenste dag en tijd uitgevoerd kan worden. Bij een reservering korter dan 3 maanden is het de datum en tijd in overleg en wordt er gekeken naar beschikbaarheid van de spelbegeleider.

Meer informatie en reserveringen via depost@vandeoirsprong.nl

Al eeuwen wordt er bier gebrouwen in Oirschot. Met name het bier van voormalig brouwerij De Kroon. Die brouwerij is nu helemaal terug en heet Vandeoirsprong.

Ben je ouder
dan 18 jaar?
Ja Nee