20 nov 2021

Workshop thuis bier brouwen

Schrijf je in
Terug

Een dag voor de onervaren en ervaren thuisbrouwer!


Door op deze dag zelf bier te brouwen ontdek je samen met de tips en tricks van bierexpert Fiona de Lange en meesterbrouwer Frans Schamp de basisprincipes van het brouwersvak. Geen zuur bier meer of een bier zonder schuim of koolzuur! Een succesvol eigen gebrouwen tripel, IPA of dubbel is binnen handbereik.

We brouwen naar het recept en met de ingrediënten van een van de medaille winnende bieren van Brouwerij Vandeoirsprong. Wil je het gebrouwen bier van die dag mee naar huis. Neem dan een brouwemmer mee of bestel er een brouwpakket inclusief brouwemmer, ingrediënten, reinigingstablet en een flesje van het bier bij voor €29,95. Dan kun je het bier thuis nog eens brouwen en bovendien het gebrouwen bier van deze dag mee naar huis nemen. 

De prijs is all-in. Je krijgt:

  • een brouwdag bij Brouwerij Vandeoirsprong onder leiding van Fiona de Lange en Frans Schamp
  • een praktische theoretische basis
  • een basis brouwpakket om thuis het bier te brouwen (ook zonder pakket te boeken) 
  • een uitgebreide brouwreader van 50 pagina's mee naar huis 
  • een goede lunch inclusief een bier en koffie of thee gedurende de hele dag
  • een afsluitende bierproeverij met de gelegenheid tot het stellen van vragen over bier brouwen

Meer informatie en inschrijven via https://www.fionadelange.com/.../workshop-thuis-bier-brouwen .Het Dunkelweizen Vandeoirsprong

Het Bier Vandeoirsprong

We zitten vol energie en enthousiasme bij Vandeoirsprong. Dat stoppen we, met liefde en veel plezier, in ons bier. In het brouwen en bottelen. In de smaak. De rest is bijzaak.

Bekijk onze bieren

Al eeuwen wordt er bier gebrouwen in Oirschot. Met name het bier van voormalig brouwerij De Kroon. Die brouwerij is nu helemaal terug en heet Vandeoirsprong.

Ben je ouder
dan 18 jaar?
Ja Nee